god-jul

Nu är det snart jul och det förbereds i många hem inför julmiddagar och andra aktiviteter. Eftersom det blir mycket papper och kartong vill vi att du sorterar och viker dem noga så att allt får plats i kasunerna. Vi påminner om att vi inte får ställa saker på marken vid kasunerna. Kasta bara det som får plats i respektive kasun. Alla måste hjälpa till och följa de trivselregler vi har inom föreningen. Styrelsen kommer att ha jul-jour så om du behöver hjälp med något så kan du maila styrelsen.

Container
Styrelsen kommer att ställa upp en container där du kan kasta alla saker som ni har samlat på er efter julen. Containern är öppen lördag 13 januari mellan kl. 14.00-18.00, sedan är containern stängd. Styrelsen kommer att vara på plats och det blir lite mingel och fika för alla som kommer.

Rökning
Vi vill återigen påminna alla rökare om att ta med sig askkopp/behållare för de fimpar man röker istället för att kasta fimparna utanför porten. Det ser inte trevligt ut när det ligger fullt av fimpar och cigarrettaskar.

Förskolan
Förskolan Oddegården har fått nya grindar och längre stängsel. Så nu ska besväret med de stora tunga grindarna vara borta.

Värme
IKANO var här 7 december och åtgärdade värmeinjusteringen utifrån de skriftliga klagomål som inkom till styrelsen. De har rensat rören från partiklar och ställt upp värmen ett steg för att öka värmetillförseln. Enligt servicekillen ska donets inställning på väggen i lägenheten stå på sträcket i mitten och lampan visar då rött och man uppnår 21 grader. Allt som visar grönt ger ca 18-19 grader. Men det kan variera från lägenhet till lägenhet. Vill du ha varmare får du öka inställningen på det röda fältet.

Trädgårdsgrupp
Vi har bildat en trädgårdsgrupp så är det någon mer med intresse för planteringar och trädgård inför våren så hör gärna av dig till styrelsen.

Månadsavgift
Föreningen kommer inte att göra någon avgiftshöjning för nästa år.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR STYRELSEN