Välkommen till Brf Surtsö Kista Gård!

surtso_overview

Surtsö är en bostadsrättsförening i Kista 10 km nordväst om Stockholm. Våra hus ligger naturnära vid Järvafältet men också i en stadsmiljö med lekparker, förskolor, skolor, arbetsplatser m.m. runt knuten. På bara fem minuters promenadavstånd finns Kista Galleria med över hundra butiker, restauranger och bioplats, öppet alla dagar 10-21.

I anslutning till Kista Galleria tar tunnelbanan dig till T-centralen på 15 minuter, eller så väljer du bussterminalen som täcker större delen av västerort samt flygbussar till och från både Bromma och Arlanda. Kista ligger mitt emellan E4 och E18 vilket gör att du som har bil snabbt tar dig både in till stan och ut i landet.

Kista Gård är en ny stadsdel som byggdes 2011. Här bor du i bostäder med modern arkitektur och vandrar längs trädbevuxna boulevarder. Kista Gård ligger i direkt anslutning till den nyanlagda stadsparken och erbjuder gott om grönområden för lek, motion och fritidsaktiviteter. Kista Gård är perfekt för dig som söker en trivsam och avslappnad tillvaro!

 Välkomen till nyinflyttad

Trivselregler

Brf Surtsö bildades 2011 och har sedan ombildningen varit en populärt boende. Föreningen har en stabil ekonomi…

Parkering
13 parkeringsplatser

Brf Surtsö har 13 parkeringsplatser som bevakas av Qpark. Bekvämt och enkelt parkeringsalternativ till den medlem som är bilburen.

51 garageplatser

Föreningen har 51 garageplatser och 4 MC-platser vilka erbjuder en trygg parkering och förvaring.

 

Tvättstuga

Föreningens tvättstuga har 2 tvättmaskiner, en torktumlare, en centrifug, mangel och ett stort torkrum. Det man kan förvänta sig gällande av utrustning i en tvättstuga.