månadsarkiv: May 2015

Erbjudande om fjärrkontroll till garageporten

Det finns nu möjlighet att använda en fjärrkontroll för att öppna garageporten.

Styrelsen vid Brf Surtsö har kompletterat garageporten med möjlighet till fjärrstyrning i enlighet med intresset från flertalet av våra medlemmar.

 

Kostnad
Garageöppnare

En fjärrkontroll kostar 600 kr/st att köpa och debiteras av FRUBO AB som engångsavgift. Fjärrkontrollen är en förbrukningsvara som inte kan återlämnas vid uppsägningen av garageplatsen.

 

Beställning

Om du vill beställa fjärrkontroll så kan du skriva ut beställningsformuläret och lämna den i postlådan för föreningens postfack på Oddegatan 6.

Har du inte tillgång till skrivare, skicka ett mejl till styrelsen@brfsurtso.se om detta, så skickar vi dig en blankett att fylla i.

 

Länkar

Dags för två-årsbesiktning

Det har gått två år sedan bostadsrätterna i Brf Surtsö blev färdiga för inflyttning, och nu är det dags för besiktning. Har ni påträffat garantifel ska det tas upp vid detta tillfälle.

Besikningen kommer att genomföras av Besiktningsman under vecka 23 (2 juni -5 juni).

I länkarna nedan står datum och tid då medlemmar/boende måste vara hemma för att ta emot Besiktningsmannen.

Det är inte möjligt att byta tid eller förändra planerad besiktning.

 

Tillträde till bostadsrätter

Det är viktigt att ni ger Besiktningsmannen tillträde till bostadsrätterna under angiven tid.

Varje medlem har själv ansvar för att bereda Besiktningsmannen möjlighet att tillträda sin bostadsrätt. Antingen genom att själv vara på plats under den angivna tiden fram till dess att Besiktningsmannen får tillträde till bostadsrätten, eller genom att se till att någon annan öppnar.

Den som inte kan vara på plats är alltså själv skyldig att meddela och lämna över nycklarna till en granne som kan öppna. Det går även bra att lämna över nycklarna till någon i styrelsen. Meddela oss vilken granne som har er nyckel, alternativt om ni vill lämna den till styrelsen via epost: styrelsen@brfsurtso.se

Viktigt! De bostadsrätter som Besiktningsmannen inte får tillträde till kommer anses vara felfria. Bostadsrättinnehavaren kan då inte anmäla garantifel i efterhand till Ikano Bostad.

 

Förberedelser

Kontrollera och notera rena garantifel så som sprickor, svikt i golv och andra funktionella fel.

 

Dagar och tider

2015-06-02 Oddegatan 6
2015-06-03 Surtsögatan 3
2015-06-04 Skagafjordsgatan 5
2015-06-05 Skagafjordsgatan 3